Zakelijke Abonnementen

Wij kunnen uw onderneming ontzorgen voor wat betref uw zakelijke telecommunicatie. Als zakelijk partner van KPN, Telfort, Yes / Mobile Service, Vodafone en T-Mobile kan Optie1 Zakelijk u, op basis van uw bedrijfssituatie en wensen, adviseren over de beste telecom oplossingen. Onze aanpak betekent  “Maatwerk” voor u! Wij kunnen praktisch alles aanbieden, van onbeperkt bellen en Sms’ tot abonnementen met gelijke einddatum. Of heeft u tijdelijk een abonnement nodig, ook daarin kunnen we voorzien. Looptijden vanaf 1 maand behoort tot de mogelijkheden.

Voor het invullen van uw bel en verbruiksbehoefte maken wij o.a.gebruik van Groepsbundels of Belbundels. Bij Groepsbundels worden , behalve datakosten, verder alle kosten uit de bundel betaald en wordt het bundeltegoed met collega’s gedeeld. Bij Belbundels worden alleen de belminuten naar nationale vaste en mobiele nummers verrekend. Ook hierbij vormen de belbundels een totaal groepstegoed waaruit iedereen put. Uiteraard wordt er ook gekeken of onbeperkt bellen voor u of uw medewerkers voordeel oplevert. Vaak wordt het een mix van onbeperkt bellen met bundels  en soms ook met een sprong zijwaarts naar particuliere bundels.

Data tegoeden delen

Wilt u de data-abonnementen  op uw smartphones delen met uw collega’s? Dan zijn daar verschillende opties voor. Ook het delen van databundels tussen smartphones en tablets / laptops kan tegenwoordig gerealiseerd worden.

Bellen in en naar het buitenland

Nederlandse ondernemingen, ook het MKB, globaliseren in toenemende mate. Daarbij is bereikbaarheid en het volledig gebruik kunnen maken van alle mobiele faciliteiten steeds meer een must. Ook hierbij kunnen wij de juiste abonnementen of aanvullende modules kiezen. Van onbeperkt tot op maat ingericht. Zelfs met EU modules die in een groep van meerdere collega’s kunnen worden aangesloten. Zo gebruikt diegene die in het buitenland zit ook de te goeden van de collega’s die gewoon in Nederland zijn. Zijn de bundels op? Dan wordt er gewoon weer een bundel aan toegevoegd.

Belt u veel naar het buitenland? Wij denken out of de box met u mee en komen vaak met een verrassende oplossing waarbij u tegen zeer lage kosten kunt bellen en toch de kwaliteit houdt alsof u via een vaste telefoon belt.

Hardware of cash back

Uiteraard kunnen wij bij de abonnementen ook de juiste telefoons, smartphones en accessoires leveren. Vaak zonder bijbetaling. Heeft u geen telefoons nodig op dat moment dan kunt u ook kiezen voor een cash back. Deze cash back kunt u laten uitbetalen of u plaatst hem bij ons in depot, dan heeft u een mooi spaarpotje om daaruit toekomstig aan te schaffen telefoons of accessoires te bekostigen.

Alles in 1 Vast en Mobiel geïntegreerd

Als u Vast en Mobiel wilt integreren dan hebben wij daar bij diverse providers een passende oplossing voor. Een volledig werkende centrale in de Cloud? Of toch gewoon een nieuwe centrale? Vraag naar de mogelijkheden.

Direct voordeel

Heeft u nu KPN Zakelijke abonnementen? U kunt direct 10% besparen, ook als u nu nog niet contractvrij bent! Bel voor informatie: 033-2453789.

Vragen staat vrij

Wilt u direct zien of u kunt besparen? Mail dan uw inloggegevens van uw provider of zend uw drie laatste facturen naar sandra@optie1nijkerk.nl.  Binnen een paar dagen ontvangt u een advies op maat.