ICT voor het midden- en kleinbedrijf

Over ons

Optie 1 zakelijk is gespecialiseerd in ICT-diensten voor het midden- en kleinbedrijf. Wij leveren en onderhouden uw computernetwerk van A tot Z. In onze aanpak staat betrokkenheid bij onze klanten centraal. Wij inventarissen daarom altijd eerst altijd uitvoerig uw wensen en eisen. Daarna vertalen wij die in een begrijpelijk plan. Wij denken niet in korte termijn-oplossingen, maar zoeken goede structurele oplossingen die het beste bij uw organisatie passen.

Samenwerken

Binnen het MKB wordt de rol van automatisering en ICT steeds belangrijker. Het computernetwerk is immers veel meer dan een middel om bestanden en printers te delen.

Steeds meer bedrijfsprocessen, waaronder telefonie en beveiliging, zijn afhankelijk van een snel en betrouwbaar computernetwerk. Door partnership met een aantal gerenommeerde bedrijven, kunt u bij ons terecht voor het totale automatiseringstraject. Wij blijven daarbij het aanspreekpunt en regelen alles voor u.

Oplossingen

Netwerk op maat
Er gaat waarschijnlijk geen dag voorbij dat u geen gebruik maakt van een computer. Het maken van offertes, het bijhouden van uw administratie of het communiceren met uw collega’s, klanten en leveranciers gaat allemaal digitaal. We worden steeds afhankelijker van technologie. Een betrouwbare netwerkomgeving is daarom een onmisbaar schakel in uw dagelijkse werkzaamheden geworden. ICT vormt als het ware de ruggegraat van uw bedrijf. Als uw netwerk plat ligt, staat uw bedrijf stil.

Optie 1 zakelijk begrijpt dat. We beseffen ook dat elk bedrijf anders is. Daarom is elk netwerk dat wij inrichten maatwerk. Hoeveel werknemers heeft u? Wat voor werkzaamheden voert u uit? Wilt u vanaf thuis op het netwerk kunnen inloggen? Enkele zaken die van belang zijn voor het kiezen van de juiste server en randapparatuur.

Met een Optie 1 zakelijk netwerk kunt u zorgeloos bestanden, e-mail, printers en software delen en centraal beheren. U bent verzekerd van een veilige werkomgeving, waarin uw bestanden dagelijks geback-upt worden en afgeschermd zijn tegen virussen en buitenstaanders.

Computers
Het is tegenwoordig heel eenvoudig om een PC of laptop online te bestellen. Op het eerste oog lijkt u ook nog eens flink te kunnen besparen op de aanschaf, maar op de lange termijn is dat maar zeer de vraag. Want de goedkoopste oplossing is niet altijd de beste. Zeker als blijkt dat uw PC uw dagelijkse werkzaamheden niet aan kan.

Optie 1 zakelijk adviseert u daarom graag bij de aanschaf van een nieuwe PC of Server. Dell heeft een uitgebreid productassortiment en een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding. Dankzij onze jarenlange ervaring met dit merk kunnen wij uw wensen vertalen naar de juiste specificaties.

Internetdiensten
Optie 1 zakelijk is partner van Solcon Internetdiensten. Solcon is een echte Hollandse provider en liep voorop met de introductie van gefilterd internet. Nog steeds is het een innovatief bedrijf dat gelooft dat veiligheid en gemak essentieel zijn voor gebruikers van internetdiensten.

Solcon scoort hoog bij haar klanten en ook bij tests van de consumentenbond staat Solcon hoog op de lijst als het gaat om internetdiensten. Kiest u voor de combinatie Optie 1 zakelijk en Solcon dan bent u verzekerd van snel en veilig internet, e-mail en online back-up.

Optie 1 zakelijk helpt u de juiste keuze te maken. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 033-2453789, of vul het contactformulier in.

 

Download hier de Solcon Corporate foldermicrosoft_ict