Alarmsystemen

Optie 1 Zakelijk beveiligt uw woonhuis, winkel of bedrijfspand.

Uw bedrijf of woonhuis verlaten in de wetenschap dat het goed is beveiligd. Met een gerust hart gaan slapen omdat de ramen en deuren beveiligd zijn. Dat is een prettig gevoel.

Laat daarom uw eigendommen bewaken door een professioneel alarmsysteem. Beveiligen is een specialisme dat het beste door een gecertificeerdbeveiliging_lcd_bedieningspaneel beveiligingsbedrijf wordt uitgevoerd. Alleen dan heeft u de zekerheid dat uw installatie probleemloos werkt en aan wettelijke eisen voldoet.

Wij hebben voor elk woonhuis of bedrijf een uitgebreid pakket systemen om aan uw wensen te voldoen. Onze hoogwaardige beveiligingsapparatuur zijn van Nederlands fabricaat en worden met hoogste zorgvuldigheid geïnstalleerd.

Zo kunt u kiezen voor een draadloze componenten, zoals detectoren en magneetcontacten. Dit is ideaal voor situaties waar geen lelijke bekabeling gewenst- en/of geen optie is. Door het alarmsysteem te koppelen met Domotica en zo uw verlichting te automatiseren, wordt het voor een buitenstaander moeilijk te bepalen of u thuis bent. Een alarmsysteem is uit te breiden met rook- en koolmonoxidemelders om de veiligheid in huis verder te vergroten.

Wij inventariseren samen met u de beveiligingsrisico’s en stellen met u een beveiligingsplan op, zodat er een ontwerp gemaakt kan worden voor de juiste mate van beveiliging. De activiteiten van uw bedrijf bepalen de risicoklasse, en die geeft aan in hoeverre u kunt volstaan met een inbraakalarmsysteem, of dat u bijvoorbeeld ook een mistgenerator en een camerasysteem moet installeren.

Optie 1 zakelijk helpt u de juiste keuze te maken. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 033-2453789, of vul het contactformulier in.

beveiligingsbedrijf