Beveiliging

Woonhuis

Prettig wonen begint met een goed beveiligd huis. Bescherm uw huis en gezin tegen de gevaren van inbraak, brand of koolmonoxidevergiftiging met de aanschaf van een elektronisch alarmsysteem. Optie 1 biedt complete oplossingen, zowel bedraad als volledig draadloos, voor het optimaal beveiligen van uw woning.

Aan de hand van uw specifieke woonsituatie en -wensen kunnen wij u uitstekend adviseren over hoe uw woning het best kan worden beveiligd.

Zakelijk

Ook uw winkel, kantoor of bedrijfspand loopt in meer of mindere mate veiligheidsrisico’s. Vaak zijn er kostbare apparatuur, goederen en belangrijke administratie aanwezig, die interessant zijn voor inbrekers. De toepassing van elektronische beveiliging kan veel ellende voorkomen en werkt daarbij direct preventief op ongewenst bezoek.

Optie 1 biedt een breed pakket aan beveiligingsproducten. Samen met u inventariseren we de inbraakgevoelige punten van uw bedrijf of winkel om vervolgens  met u af te stemmen welke inbraakbeveiliging het beste bij uw situatie past.