Mobiele telefoons

We leveren een breed assortiment mobiele telefoons. Vanaf het eenvoudige toestel met drukknopjes tot en met de meest geavanceerde smartphone. Tevens kunnen we voorzien in toestellen geschikt voor ouderen, maar ook stootvaste toestellen, die bedoeld zijn voor het buitenleven en andere outdoor-activiteiten.

We leveren alle merken mobiele telefoons. Uiteraard kunnen we u adviseren welk toestel het beste aansluit bij uw wensen. Tevens zullen we u het juiste formaat simkaart leveren en, indien mogelijk, alle bestanden van de “oude mobiel” overzetten naar de nieuwe mobiele telefoon. Natuurlijk zijn we behulpzaam met het installeren van uw e-mail, en we downloaden in elk geval Whats-app voor u op uw nieuwe mobiele telefoon.

Kortom, wij leveren uw nieuwe mobiele telefoon geheel gebruiksklaar. Dat is onze service!

U kunt bij ons nieuwe simlock vrije telefoons aanschaffen, geschikt voor een abonnement, maar ook voor prepaid bellen. Indien u een mobiele telefoon aanschaft met een abonnement, dan krijgt u een flinke korting op de aanschafprijs van het toestel. Het is zelfs mogelijk dat u voor het toestel niets hoeft bij te betalen!

De meest gangbare toestellen leveren we uit voorraad. Anderen kunnen we altijd voor u bestellen, waarbij de gemiddelde levertijd slechts 1 tot 2 dagen bedraagt.